+ 387 (0) 33 420 430
       Info@pvcstolarija.ba

TROCAL Prozori i Vrata
PROZORI I VRATA

TROCAL 76

TROCAL 76 Vam pomaže da ispunite svoj san o svijetloj životnoj sredini.Ima novu, inovativnu sistemsku tehnologiju koja pruža visoku statičku stabilnost prozorima koji imaju velike staklene površine ili moderno funkcionalno ostakljenje.


TROCAL 76 pomaže vlasnicima zgrada i arhitektima u stvaranju ljepšeg, prijatnijeg i suncanijeg okruženja, bilo pri gradnji novih ili renoviranju starih kuca.

Trocal 76 AD katalog PDF


 
PROZORI I VRATA

TROCAL 88+


Optimalna dubina ugradnje od 88mm za profile prozora od PVC-a prije svega znace: proboj u nove dimenzije gradnje. Ona je uredena po zahtjevima modernih arhitekata orijentisanih ka dizajnu, estetski usmjerenih gradevinara i potrebama buducnosti, u kojoj se od prozora ocekuje visoko kvalitetna tehnicka ucinkovitost.
TROCAL 88+ je mjerilo svih stvari za visoke zahtjeve, a posjeduje nadmoc, koja se i kod velikih dubina ugradnje teško može nadmašiti.

Trocal 88+ katalog PDF
 


TROCAL DecoStyle


Sa sistemom folija od TROCAL-a prozori dobivaju potpuno novi izgled. DecoStyle se može nanijeti ili spolja ili iznutra, jednostrano ili dvostrano. Tako se visoko kvalitetni PVC profili mogu elegantno i harmonicno prilagoditi svakom stilu gradevinarstva. Sa aktuelnom paletom boja nudimo vam dekore u modernom dizajnu od drveta kao i razlicite boje u strukturiranim površinama. DecoStyle se proizvodi iz folija sa više slojeva na PVC-bazi i zatim se trajno nanosi na profil.
Trocal DecoStyle katalog PDF
 


TROCAL 
AluClip

TROCAL AluClip - Koncept se s jedne strane bazira na isprobanom i dokazanom sistemu -Alu-obloge - a s druge strane na inteligentnoj kombinaciji materijala: PVC plus Aluminij. Sa TROCAL AluClip-om može se realizirati svaka ideja sa bojama. Pored standardne palete RAL-boja, mat ili visoki sjaj, Eloxal- i NCS-optike, moguce su i posebne boje u neogranicenom izboru. Ali ne samo to, takode i kombinacije boja, stilova ili odredenih mustri mogu se po želji individualno uredivati.

Trocal AluClip katalog PDF
 


TROCAL  Ulazna Vrata


Konstrukcija sa širokim pvc profilima i masivnim metalnim ojacanjima unutar pvc profila odiše sigurnošcu vec na prvi pogled.

TROCAL  ulazna vrata kao nemaju ogranicenja u pogledu dimenzija tj. "standarnde dimenzije" nego se prave iskljucivo prema vašim potrebama i željema.

TROCAL  ulazna vrata dostupna su u DecoStyle, AluClip, AluFusion varijanti

Trocal Ul. Vrata katalog PDF
 
Adresa:

Garovci bb 71240 Hadžici
Sarajevo.  Bosna i Hercegovina

Radno vrijeme: 
Ponedjeljak - Petak:     08.00 - 17.00
Subota :                      08.00 - 15.30Kontakt:

Tehnička služba:
+ 387 33 420 430
+ 387 33 423 075
info@senam-trocal.ba
+ 387 61 106 489
Finansije :
+ 387 33 420 430
finans@senam-trocal.ba
Copyright © 2016 Senam d.o.o.

Design by Webagent